Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Retail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak można mieć jakąś broń Retail na koncie (np. Famas czy M60), tak jak to an allegro pisze. Czy ją się kupuje a jak tak to gdzie?

Przepraszam za pytanie ale jestem nowy i ciekawi mnie to.

Opublikowano

Kiedyś gdy kupiło się wersje pudełkową WarRocka to dostawało się retail box teraz nie da się kupić retaila chyba że razem z kontem na allegro . A retail na famasa można dostać jak kupisz g1c lub aktywujesz premke ale szansa jest 1/100000000000.

bez gif.

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie, czy jak jest ten event na skille, to jak na zombie gram około 90 minut, wygrałem juz 1 skinna, a przez 30 min ciągle nie chce mi dać "c" reszte mam, czy moze msuze jeszcze raz wejść i wyjść na serwer i czekać od nowa 60 min?

Opublikowano

Co do aktywacji premki i dostanie retaila nie słyszałem. Ale wiem że jak się wyda właśnie 400 g1 można trafić różne promocody a w tym właśnie retaila, ale to jest bardzo ale to bardzo mała szansa.

Opublikowano

Ja bym tak chciał wygrać retka na famasa :D

w tamtym roku jeszcze można było kupić retail boxa, w tej chwili już nie...

Ale może kiedyś znów bedzie można, ja mam taka nadzieję :D

zbyt duża sygna

Bywalec
Opublikowano

Co do tych skinów to musisz zbierać all literki do skutku a jak wyjdziesz z severa to automatycznie kasują ci się wszystkie i musisz zaczynać od nowa ;P

53981808b2521f3d.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...